NB VENTILATION A/S STYRKER BESTYRELSEN

Adm. direktør og medejer Per Højbjerre siger: ” NB Ventilation befinder sig i en positiv udvikling præget af vækst og innovation, og virksomheden har netop lagt sidste hånd på en ambitiøs vækstplan for de kommende år.


Der er igangsat en række spændende initiativer inden for salgs- og produktudvikling, og det har derfor været naturligt at styrke bestyrelsen med to erfarne erhvervsfolk.
Den ene af de nyvalgte til bestyrelsen er Johnny Øland, som har mere end 30 års erfaring fra ventilationsbranchen, og som repræsenterer dyb faglig og forretningsmæssig indsigt i ventilationsbranchen.
Indtrådt i bestyrelsen er også Bo Prangsgaard, som har en bred erhvervs- og bestyrelseserfaring fra det nordjyske, og som skal være med til at styrke virksomhedens organisation og gennemførelse af den nye strategi”.

NB Ventilation har som et led i en ambitiøs vækstplan styrket sin bestyrelse.
    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
    NB Ventilation A/S - Svanningevej 2 - 9220 Aalborg Øst - +45 98 31 52 44 -
    Webdesign: StyrHjemmesiden.dk