VENTILATION PÅ REKORDTID

NB Ventilation leverer nyt ventilationsanlæg på rekordtid.

Når uheldet er ude, og produktionen ligger stille, er det altafgørende at få produktionen i gang igen så hurtigt som muligt. Hos Glaseksperten i Hjørring stod tre firmaer sammen om opgaven efter brand.

 

Projektleder Lasse Urban, MarineService, (tv) og driftsansvarlig Kern Kristensen fra Glaseksperten, som blev ramt af brand og lynhurtigt skulle have produktionen i gang igen.

De store anlæg omsætter for mange millioner om året hos Glaseksperten i Hjørring, og da uheldet var ude i december 2014 og en kortslutning i et el-skab forårsagede brand, måtte der handles hurtigt. 

Ilden fik bl.a. ødelagt et tempereret hus i værkstedet, hvor der løses opgaver som kræver absolut ren luft og en konstant temperatur på 19,4-20,3°C. Ødelæggelserne betød fuld produktionsstop. 

Firmaerne Fjorbak Byg, PL Service og MarineService fik sammen opgaven om at genetablere et nyt produktionsklart tempereret hus. MarineService skulle stå for demontering, projektering og montage af et nyt ventilationsanlæg på 10.500 m³/h med sorptionsaffugter samt køleanlæg.  "Hos MarineService er vi vant til at agere hurtigt og vi ved fra den maritime branche, at uplanlagt liggetid koster dyrt" siger projektleder Lasse Urban. 

Medarbejderne kørte på med "vestkyst arbejdsånd", hvilket blandt andet betød meget lange arbejdsdage - juletid eller ej. Et fantastisk godt teamwork og ikke mindst et godt netværk til underleverandører, betød levering af et nyt ventilationsanlæg fra NB Ventilation, hen over en enkelt weekend, hvor leveringstiden ellers normalt kan vare helt op til 12 uger, oplyser Marine Service.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
NB Ventilation A/S - Svanningevej 2 - 9220 Aalborg Øst - +45 98 31 52 44 -
Webdesign: StyrHjemmesiden.dk